måndag 7 januari 2013

Tankar om nystart...Ja, men då har jag gjort som flera andra bloggare & installerat google chrome & då fungerar det att lägga in bilder igen. 
Vad skönt! 
Ser att många har städat ut julen, men jag sparar med det ett tag till. Tycker det är lite mysigt när stjärnor & julgran lyser i de mörka vinterkvällarna.
Men i veckan sken solen så vackert in i dotterns rum att jag skyndade mig att fota i dagsljus. 
Hon har ett flaggspel i röd/rosa färger från Nyblom Kollén som heter Jana. Det passar att ha uppe året runt tycker jag.

Nystart... Ja...när det blir ett nytt år brukar jag (+ många med mig) känna att det är läge för en "nystart" på många plan i livet...-på sätt & vis. Jag ger aldrig några nyårslöften som jag ändå inte kan hålla...men brukar tänka att jag skulle kunna, äta bättre, motionera mera, träffa släkten/vänner oftare, hitta på flera roliga saker osv, osv. 
Nu har det redan gått flera dagar på det nya året och......JO, jag har faktiskt gjort några roliga saker tillsammans med familjen redan, vilket känns bra! Sedan har vi bokat en veckas utlandssemester till våren/sommaren...något att se fram emot. Hoppas du oxå har något stort eller litet att se fram emot under året 2013
Det blev lite "personliga" tankar idag....men med tankens kraft kommer man långt har jag hört!
//m


2 kommentarer:

Eva Linnea sa...

Hej! Jag har en resa till Island i maj att se fram emot. Både min dotter och jag fyller jämnt i år, så vi ska fira tillsammans med hennes familj genom att vara en vecka på Island och göra dagsutflykter i bil.
Vart ska ni resa?
Jag har rensat ut julen och förbereder nu för min födelsedag som är i slutet av januari.
/Eva Linnea

Sallys hus sa...

Heeeeeeeeeej!
din blogg känner jag igen...
Jag tror jag följde dig för flera år sedan...då hette min blogg
Lilla Ugglebo
Jag känner igen din fina glasveranda o döttrarnas rum med de 2 fina sängarna...jag skulle tro att jag måste ha tappat dig då jag raderade min förra blogg..:(
Tack för att du visade mig tillbaka..;)
kram Katarina