onsdag 15 juni 2016

Loppis i Lövberga
För ca 2 veckor sedan knackade det på dörren. Jag var i full gång med en stor-städning av tv-rummet. Håret stod på tre-kvart, jag hade glasögonen på  & till råga på allt hade jag alldeles förstora mysbrallor & en sliten t-shirt. 
Ialf så var det tidningen ÖP som skulle vilja göra ett litet repotage om sommarloppis. NU, IDAG..PÅ STUDS? Jo, det ville reportern. Sagt & gjort. Jag drog en kam genom håret, drog på lite mascara på fransarna & bytte snabbt kläder. 
Vi satte oss nere vi lillstugan & drack en kopp kaffe å mumsade på sockerkaka som svärmor hade bakat (tur nog). Det blev en del prat om byn Lövberga, samt om loppisar, både här & i trakterna. Som oftast vid intervjuer så kan jag tycka att kanske inte "allt som skrivs stämmer". Så nu vet ni det, ni som läser repotaget som finns i gratistidningen Sommar Strömsund.
Jag kan ju vara lite "petig" vad gäller hur Jag vill att saker ska se ut....Och jag är väl inte helt nöjd med att visa hur stökigt det faktiskt var i min loppis just denna dag...
Men, jag är i full gång med att piffa & ställa i ordning inför öppningen den 2/7 Kl 12.00.
Nu ska jag fortsätta....kram så länge!
//m

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!
Jag läste reportaget & tänkte där skulle man fått en förhandsvisning;) Jättebra reportage verkligen trots att du inte var förberedd, kanske till och med bäst då... Ha de bra & ta hand om varann Kram Carola

Anonym sa...

Jättefint reportage
Blev så glad när jag såg det
Nu längtar jag tills du öppnar
Kram Malin i Laxsjö

Linneagården sa...

Tack snälla Carola & Malin, det värmer i "loppishjärtat". Kram från mig!