onsdag 21 augusti 2013

Utlottning

Sommaren 2007 gjorde jag mitt första blogg inlägg, sedan har det rullat på. Har varit mer & mindre aktiv under åren med bilder & text här på bloggen, beroende på hur livet & vardagen har varit.
Ibland kan jag ställa mig frågan: Varför bloggar jag? Men oftast kommer jag fram till samma svar: Det känns roligt att kunna fota & skriva lite om hemmet & kika tillbaka på hur man en gång hade & tänkte... Det blir som en liten dag/vecko/månad/årsbok som finns där... Visserligen försöker jag att inte vara alltför personlig, men samtidigt vill jag kunna dela vissa tankar & ideér med Er!
Har funderat ett tag på att göra små ändringar här, inte stora men.. Troligen kommer jag att en gång i veckan (söndag) sammanfatta & skriva lite mera om "mitt liv", barnen, funderingar osv.
Är otroligt Tacksam för att Ni tittar in här på Linneagårdens blogg,
-trots få kommentarer nu för tiden.
Men OM du vill vara med i min lilla utlottning för att "fira" min blogg som fyller hela 6år, är det bara att lämna en liten kommentar.
Drar vinnaren måndag 26/8 kl 21.00
Det går bra att lämna kommentarer i ALLA inlägg som jag gör innan dess! Varje räknas, så större chans till vinsten som är denna VÄLKOMMEN skylt.
(du utan blogg kan också vara med)
Hoppas nu att just DU ska känna Dig Välkommen till mig & min blogg!
Kramar från mig.
//m

8 kommentarer:

Anonym sa...

Jag tycker om både när du visar bilder på ert fina hem och när du är "personlig". Och jag läser varje inlägg men är väldigt dålig på att kommentera. Ha det gött / Cissi

Anonym sa...

Alltid lika kul att titta in på din blogg och få lite inspiration :)

EvaLinnea sa...

Hejsan! Jag har också märkt att det är färre kommentarer, men många fler besökare på min blogg. Vad kan det bero på? Vill man inte avslöja sig!? Vore kul att vinna VÄLKOMMEN-skylten.
Kram EL

Anonym sa...

Jag tycker om att läsa din blogg, å titta på bilderna som du lägger ut, man får så mycket inspiration :)
Å den där skylten får gärna komma hem till mig å bo :) jättefin!
Ha de gott, kram från Malin Persson

Glaver sa...

Jag är gärna med i utlottningen. Din blogg ger mycket inspiration ska du veta
Kram Malin

Glaver sa...

Jag är gärna med i utlottningen. Din blogg ger mycket inspiration ska du veta
Kram Malin

Kicki sa...

Jag skulle gärna vinna och kunna byta ut skylten som sitter på huset vi köpte. Den är förvisso inte helt fel, men kan va gött att byta ut till nåt nytt. :)

Anne-Mari Gabrielsen sa...

Jag gillar din blogg, fina bilder och inspiration!Anne-Mari