tisdag 1 december 2015

DECEMBER

Vinter´n är här.....mysiga December och barnen fick öppna 1:a luckan/paketet i den hemma-gjorda adventskalender´n. De får ett juligt "uppdrag" varje dag, ända fram till julafton. Idag ska de få spritsa pepparkakshuset tillsammans, då de kommer hem från skolan! Så jag har nyss monterat ihop en färdig sats.
Annars upplever jag att dagarna går relativt snabbt, emellan arbete, vardagssysslor och julpyntning av hemmet. I köket har jag valt vitt med lite röda detaljer, såsom kuddar & kökshanddukar. Spelar julmusik på spotify & bara myser...

En STOR KRAM till Alla som kom till oss på Linneagårdens Julmys den 21/11. Det var en vacker vit vinterdag, men en aning kallt -15. Men ni var många som trotsade kylan & "loppade loss" i loppisen, fyndade i friggeboden, fikade å drack glögg i lillstugan, samt köpte lotter & tävlade om en julklapp. Tycker det blev en härlig start på advent & julen! 

Julskyltningen på "Flata"/byn har vi oxå hunnit varit på. Dotterns klass stod & sålde en massa godsaker på "Hempan" tillsammans med många andra knallar. Mina flickor uppträdde med julsånger på fiket Saga. Syrran var här med sin familj och vi strosade runt på byn & tittade på de fint skyltade skyltfönstren som butikerna hade. Där kunde man rösta & vinna! Sonen har röstat på blomsteraffären för att de hade fina fårfällar (gulle-han) och blev dragen som vinnare. MEN....just då var vi inne i en annan butik & missade tiden med 3 MINUTER....så han "förlorade" 1000kr...Gissa om han var ledsen då vi kom hem... Men jag tror att köpmannaföreningen skulle fixa ett tröstpris till honom ialf.

Blev mycké text idag!
KRAMAR TILL DEJ!!
//m

Inga kommentarer: