tisdag 1 september 2015

September, Färgsprakande matta och Psykoterapeut...


Ja, då var en av mina favoritmånader här, ljuvliga
S E P T E M B E R
Jag har inga problem med mörkret som kommer allt tidigare på eftermiddagen, utan ser det bara som en mysig stund att ta vara på. Jag tänder gärna ljus & läser en massa spännande böcker...
Vet att många inte alls upplever hösten positiv, utan känner kanske en lättare ångest osv. Det är någonting jag har full förståelse för.
Jag är inte den som pratar "hej vilt" om mig själv för allt & alla. 
Men jag vill berätta för Er -mina läsare, att jag sedan en längre tid (1år) har gått & går hos en psykoterapeut för att kunna förstå mig själv. 
Finns många frågetecken runt hur man känner, tänker, handlar & är som människa. Detta får jag hjälp med & är djupt Tacksam för det!
*******************************
Hur som helst... Jag har satt upp ett beige drapperi & lagt på en hejdundrande färgsprakande matta i vardagsrummet.. Nu blev det extra ombonat & mysigt där.
Virkade plädar finns i soffan & i den gamla gungstolen. Mellandottern har just lärt sig att sticka & hennes stickning ligger framme i väntan på att hon ska komma hem från skolan.

Idag har de önskat enchiladas & sallad till middag & det ska vi äta så snart jag kommer tillbaka från Strömsund. Ska göra lite ärenden, samt gå på samtal. 
Känns som en givande tisdag!

Fridens liljor.
//m

Inga kommentarer: