fredag 20 november 2009

Piano....Ett svart äldre & tungt gammalt piano finns i min källare. Det är där jag nu får sitta å klinka å sjunga framöver. Lite julsånger får det nog bli.
För körkampen är genomförd (15/11), vilket var en otrolig upplevelse som jag inte riktigt kan beskriva i ord!
(Tack ALLA Ni som röstade på oss i "Team Ullis" Glädjen var stor då vi vann!)Tycker att dessa pallar är väldans fina. Den här följde med pianot då jag köpte det på annons i mitten på 90-talet.
I morgon lördag tänker jag inte ta det "piano"....utan då åker jag & mormor till IKEA. Hoppas att man kan hitta några julklappar. Har nog inte riktigt förstått att det är advent & jul snart!
Är så snurrig att jag t.om har köpt två nr av samma Drömhem & Trädgårds Julspecial. Det räcker väl med en kan man tycka...
Nu ska jag kika in hos några bloggerskor & få lite "feeling" av att advent närmar sig...
Ha en fin helg.
//madelene

9 kommentarer:

The Secret Garden sa...

Hejsan!
Vilket vackert piano!! Och så står det i källaren, som du skriver. Ojojoj spelar ingen roll om det inte är stämt, eller inte kan stämmas längre, jag hade tagit upp det och lekt med det, suttit och improviserat fram melodier. Just pianon är en "möbel" som faller mig mycket varmt om hjärtat. Och att leka med musiken är aldrig fel!

Ha en bra fredagskväll!

Kamomilla sa...

Det var minsann ett vackert piano det!
Ja tänk lite på 5 veckor till jul...

Mia sa...

Åhh, jag tycker det är så vackert med gamla pianon. Kan inte spela men hade jag haft plats så skulle det gärna få stå ett och bara vara vackert här. :)

Kram Mia

Grindelunda sa...

Så mysigt att klinka på pianot. Jag hoppas kantor Erika värvat hela team Ullis till kyrkokören för NU blir det advents-och julsånger så det dånar om det framöver :)
Återigen ett STORT grattis till segern. Ni var väl värda den.

Jag är fortfarande fylld av glädje efter förra helgen, det är helt otroligt vad sång, musik och glädje förenar oss. Och som jag kände det så var det bara kärlek i luften :)

Kram på er alla från Gunilla

Annas skattkammare sa...

Hej! Så fint piano och pianostolen var ju så snygg! Härligt att få vara med om en sådan upplevelse som körslaget!
Jag har varit på Ikea idag- det finns allt mycket fint.. =)
Kram /Anna

Lilla huset på prärien sa...

Vilken underbar pianopall!

Designe sa...

Såå snyggt med svart piano och pianopall! Jag är väldigt sugen på piano oxå men har inte hittat nåt bra ställe för det...har blivit erbjuden två pianon gratis och tackat nej, knäppt va?! I helgen ska även jag till Ikea..i Sundsvall! :) Kram

Marie sa...

Hej Madelene!

Grattis till vinsten, vad roligt att ni vann!

Vilket fint piano du har och pallen är ju underbar!

Du undrade över det mjuka enriset? Jag har köpt det i blomsteraffären.

Ha en fortsatt fin vecka!
Kramar Marie

Maria sa...

Hej Madeleine!
Vet inte hur jag har det nuförtiden eftersom jag så sällan hinner kika in till dig (och en massa andra bloggarvänner) Känns som om denna höst har varit den mest hektiska i mitt liv. Men nu är det bara en julmarknad kvar i helgen, sedan hoppas jag att tillvaron ska lugna ner sig ett tag.
Hoppas att allt är bra med er!
Jag önskar mig en sådan där vacker pianopall. Till vårat piano följde det med en alldeles förskräcklig pall i konstskinn. Den har jag ställt undan och så har jag en enkel träpall där istället.
Kram på dig och hoppas att du får en fin adventshelg!