onsdag 9 september 2009

Funderingar...Jag har inte gått i idée, även om min närvaro på bloggen är lika med noll...& då inte tala om mina på hälsningar hos Er... Det finns en aning av dåligt samvete som gnager lite lätt i mig.
Idéerna, energin & framförallt tiden har inte funnits & räckt till, hur mycket man än försökt "trolla" med den.
Men nu har hösten kommit & det börjar bli en massa fina färger ute & luften känns fräsch & frisk. Är en riktigt höst-älskare, så nu tar jag mig en ordentlig funderare & klurar lite på vad som skall ske med LINNEAGÅRDENS BLOGG!!
Sköt om Er ALLA goa, glada, trevliga & inspirerande vänner.
Kram kram
//madelene

15 kommentarer:

Mitt hvite hus sa...

Håper tankene går i retning av at du fortsetter... Masse klemmer O=)

Kamomilla sa...

Den brukar gå i vågor den där inspirationen...Ta ingen stress.

Lillemor i Hummelsta sa...

Förstår så väl, har själv varit i sommar-ide en tid. Rätt som det är så känns väl inneaktiviteter mer motiverande igen. Har själv börjat känna lite mer blogginspiration, förutom fotandet. Använder gamla bilder hej vilt och hoppas på att ingen känner igen dom sen gammalt. Förra årets bilder börjar ju liksom funka igen. Har dock sållat bort dom med snö på, så att ingen ska tro att man bor på grönland.
Kram Lillemor

n o r d i n g å r d e n sa...

Linnéagårdens blogg bör vara kvar!!! För du har ett sådant vackert hus med utsökt smak, vill vill se mera av det!!!! Mari.

Annas skattkammare sa...

Hoppas att du fortsätter blogga!

STENLYCKA sa...

Förstår att tiden inte räcker till, känner så också. Men jag hoppas du kommer vara kvar med din blogg även om du inte gör inlägg så ofta. Du har en så vackert hem och jag vill gärna se mer från det.
Många kramar

Solsjö - Under en vind sa...

Ta bloggandet i den takt du själv har lust med, den ska vara lustfylld och utan krav! men visst kan man känna att man vill kommentera runt, inte för att man måste utan för att det är så kul! men tiden räcker inte....verkligen inte här heller! Just idag har jag gått en skön morgonpromenad så nu står lillan ute och sover och då får jag en stund för mig själv här...annars är de ögonblicken få!

Ha det gott, kramar!

Eva Linnea sa...

Jag hoppas du fortsätter att blogga! Det har gett mig så mycket inspiration och en massa idéer. Lägg inte ambitionsnivån så hög, så kanske det blir bättre.
Kramar från Eva Linnea

Malmkakan sa...

Ibland är det så att tideninte riktigt räcker till...
Men din blogg inspirerar fast du inte lika frekvent lägger in nya inlägg...man kan ju titta bland dom gamla oxå...

Ha det gott!
/ Cecilia

silje-sin sa...

Hei! Jeg håper også du fortsetter å blogge. Synes bloggen din er helt nydelig, og koser meg masse med den. Du er til stor inspirasjon! klem fra silje.

Galleri Hönshuset sa...

Hej

Så är det ibland, och då är det ju skönt och pausa lite.

vi väntar på dig och dina ideér.

ha det gott. Kram Pirre

Grindelunda sa...

Under tiden du funderar kan vi sjunga....We are the world...tillsammans ;)

Vet precis hur det känns. Jag har inte haft tid, ork och engagemang med bloggen. Men så får det vara, för vips finns den där igen när man minst anar det.

Jag älskar hösten med alla härliga färger och hög, klar luft.

Kram så länge från Gunilla

Christina - Lantmusen sa...

Ta det lungt och känn ingen stress så kommer nog inspirationen tillbaka! Ha det bra!

Tone Lindblom-Brunes sa...

Vilket vackert hem ni har! Har varit borta från min blogg själv en längre tid, men har börjat återfå lusten nu, eftersom jag har startat firma, och använder bloggen som lite kontakt med andra. Tror rätt och slätt att många har bloggat så intensivt och delat med sej så mycket att man till slut inte orkar hålla samma fart. jag ska försöka mej på 1-2 inlägg pr vecka, och heller kolla lite runt hos andra och få inspiration. Och det fick jag verkligen hos dej! Ska börja måla lite hemma nu, och behöver inspiration för att hitta rätt. Titta gärna in hos mej en dag! Ha en fin eftermiddag!

Jeanette sa...

Jag hoppas verkligen att få se mer av ditt underbara hem! Men stressa inte!
Sköt om dig...
Jeanette i Hudiksvall