fredag 13 juli 2007

Uteplatsen

Min *man* är så arbetsför. Jag skryter lite om honom nu. Men jag tycker han är så duktig att snickra & fixa här hemma. Uteplatsen gjorde han härom kvällen. Vi har inte hunnit "inviga" den än. Resten av huset ska oxå få nya bräder & röd kulör. Man ser lite av det "gamla" vita. Visst, jag gillar vitt på ALLT, men huset fick bli rött. Det passar bättre här på landet där vi bor tycker jag.

11 kommentarer:

Nygammalt sa...

Men vad konstigt! Har skrivit till dig för ett par dagar sedan, men den verkar inte ha kommit med :( Får passa på nu och berömma din blogg och ditt vackra hem, superfint är det! Är det ok om jag länkar till dig! Kram!

Linneagården sa...

Tack (nygammalt), du är så snäll du. Självklart får du länka till min blogg. Jag har nåt "strul" med den...Den verkar göra lite som den vill. Visserligen är jag inte så hemma på den än! Men jag ligger i bloggträning.

Stina sa...

Vad fint uterummet & uteplatsen blev! Nu far vi till Dalarna på semester en vecka, sen får vi väl fara till Lövberga och kolla var ni bor, tar väl med mig mamma på loppis!
Linus hälsar till Fanny!
//Tina med familj

Nygammalt sa...

Hej igen! Ja det är mycket att lära sig i bloggens värld.

I princip alla möbler har funnits i stugan i en herrans massa år, så det gör ju det hela mycket intressantare när den har en "känd" historia. Många bruksföremål är från släkten långt tillbaka. Mamma har en hel del hemma hos sig också, bland annat ett slagbord från 1700-talet. Kram.

Ett hus i vitt sa...

Jättefin uteplats! Ja hela bloggen är supermysig. Tack för inspirationen! Kram från Anette

Stina sa...

Väldigt fint. Kram

På min gatan i stan sa...

Det är ju nåt otroligt va fint! Vilken man!!! :-)

Kram å trevlig sönda!

Spets och snor sa...

Vad ni verkar ha det fint! Älskar ditt uterum... ojojoj säger jag bara... Välkommen in i bloggvärlden!kram Helena

n o r d i n g å r d e n sa...

Å vilka vackra uterum och uteplatser du har!! Sagolikt fint!! Överallt!! Fint i rummet med allt det vita och den svarta klockan och alla hörnor ute, verkligen fint! Grattis till en sådan händig man!! Min är bra han med, men renovering o sånt är inte hans största intresse i komb med att han jobbar mycket, då blir det inte så ofta en massa gjort här hemma...men, det får ta den tid det tar... Underbar blogg du har!! Mari.

Hem och Lycka sa...

Å vad supersnyggt!!

Jennyshemochharmoni sa...

Å så mysigt! Jag kan bara hålla med dig, han är jätteduktig! :)