torsdag 6 september 2007

Höstfint ute...

Godmorgon på Er!

Idag är det fredag och det är den bästa dan på hela veckan. Är troligen inte ensam om att tycka det. Jag varit hemma med barnen i över 5 år, så för mig flyter ju dagarna ihop lite.... Men, vi brukar mysa lite extra på fredan med god mat och lite annat gott på kvällen, för att det ska kännas att helgen är här!

Igår gjorde vi höstfint ute. Den gamla symaskinen fick komma upp på bron tillsammans med en lykta, 2 "bollar" och dotterns svampkorg. Välkommen!Hoppas Ni får en jättemysig fredag och en toppen helg. Jag håller på att "höstfixa" i uterummet, så bilder kommer till veckan.
Tack oxå för alla fina, roliga och inspirerande kommentarer. Tack, tack, tack...
*kram* /madelene

25 kommentarer:

Elaine sa...

Vad fint du har gjort!
Jag ska njuta av mina pelargoner i en och en halv vecka till och så åker de ner i källaren innan vi reser till Kreta. Får vänta tills vi kommer hem med att göra höstfint ute.......
Ha en fin fredag du också!
Klem!

signe sa...

Åh va fint du har gjort! Jag måste ta och köpa mig lite höstblommor i helgen jag med! Har funderat på att måla överdelen till mitt symaskinsbord vitt jag med men har inte blivit av..nu ser jag ju att det är fint! Ha en skön helg! Kram :)

trädgårdsmästarvillan sa...

Åh, en sådan vacker blogg jag tittade in i. Så fint du verkar ha det!Rolig läsning och fina bilder!
Kramar Kristin

Nicolinas boning sa...

Vilket fint välkomnande med det höstiga temat :-)
Vad mysigt ni verkar ha det på fredagarna, hoppas att hela helgen blir likadan!
Kram/Birgitta

Maria-Jag blommar sa...

Så mysigt att vara hemma med barnen många år...jag försöker mig på det nu...snålar på fp-dagarna.
Mysigt att fixa till ute så att det blir välkomnande på bron...måste göra det någon dag i helgen. Många blommor behöver slängas nu som gjort sitt i sommar.
Känner också igen det där med alla dagar är detsamma, men vi ordnar också lite extra mys på fredagar för att på något sätt manifestera att det är helg!

Uppe på vinden sa...

Så fint du gjort!!! Har ett gammalt symaskinsbord stående i källaren efter sambons farmor....har länge tjatat om att montera bort maskinen och måla bordsskivan vit...övertalningsförsöken går sådär...ska visa honom din! TRevlig helg! KRam!!

Brunkullan med Mosipperötter sa...

Så himla snyggt!!!
Jonte har det gamla symaskinsunderredet som skrivbord..men detta var ju så fint, så jag kanske snor det av honom vad det lider...hihi!

Susanne

Sofia sa...

visst är det trevligt att göra höstfint! ha en trevlig helg! nu ska jag spana vidare på din fina blogg...

petra sa...

Så fint du gjort! Verkligen den äkta höstkänslan inbefann sig hos mig av dessa fina bilder!

Nygammalt sa...

Så fint du har gjort! Du är duktig du! Såg att du funderade på hur man skaffade besöksräknare. Bli medlem på följande sida:

http://susnet.se/tjanster/menuPublicAction.do;jsessionid=ECB9E74F7B295908C147CCD29225BB00.node1?menu=logout

Jag har tyvärr glömt mitt lösenord så jag kan inte gå in och detaljerat beskriva hur man ska göra. Men på den vänstra sidan ska du kunna välja besökräknare. När du går in där ska du kopiera html koderna där. Och det ska du klistra in på din bloggs högra sida. Samma som när du lägger in bilder, men istället för bilder väljer du html koder.

Låter lite konstigt när jag ska beskriva det. Men gör gärna ett försök.
Lycka till & trevlig kväll!
Kram.

Mysiga lantliga ting sa...

Men så fint!! Så kul att se allas olika höstpyssel.
Kram och trevlig helg.
/Johanna.

Guldkant På Livet sa...

Vilken otroligt vacker höstlik samplantering i den zinkbaljan!! Så snyggt det var på det gamla symaskinsbordet, vilken inspirationsbild!! Jättevackert!! Ha en skön helg! Mari.

Hjärtan på tråd sa...

Åh så fint, jag har åxå grejat höstnytt i mina lådor...
Härligt med höst tycker jag...in å tända ljus å mysa...
Mvh "M" Hjärtan på tråd

Anonym sa...

Det där blev ju jätte fint=) tänk om jag hade den insperationen som du har. kram cia

Uppe på vinden sa...

Du är så välkommen!! Ha en skön lördag! Kram!

Brunkullan med Mosipperötter sa...

Hihi..jag har inte "snott" symaskinsunderredet av sonen än, men så snart vi köpt ett alternativ till honom så åker det ut på verandan:-)

Susanne

Anna sa...

Åh va fint du gjort det! Påhittigt med symaskinen ute!

Pia..... sa...

Hej vad snyggt du gjort..måste oxå snart hösta till det lite på mitt pyntebord..symanskinen :)

Interiørhuset sa...

så koslig og vakkert du har gjort det...var virkelig flotte bilder!

Uppe på vinden sa...

Hur går det med räknaren?? Om du klickar på min kommer du in på en sida där du följer instruktionerna. Däefter går du in på din blogg, in på mall/sidelement. Där under html..nånting hamnar räknaren som du kan foga in...Kan tyvärr inte i detalj då sambon stod bredvid och sa hur jag skulle göra....Lycka till! Ha en bra vecka vännen! Kram!

Lilla Blanka sa...

Hittade din blogg av en slump idag, vad fint du har det!
Jag har precis köpt ett sånt där gammalt symaskinsunderede, så det står och väntar på att bli bord ;)
Lyckades hitta ett creme-vitt, kolla in om du vill på min blogg så får du se hur det ser ut nu innan det blivit bord av det hela :) Kram

vildängel sa...

Vilken härligt inspirerande bild på ett så fint höst arrangemang. :D

Anonym sa...

Hej Eva här

mysig blogg o fina bilder men jag har en annan fråga var o kika lite på hur din syster har det ..blev sjuk kär i hennes ljusstakar på köks bordet kan du fråga var hon hittat dem höga och såg ut att vara i glas..
mvh o tack
eva

majsan45 sa...

Va fint du gjort det ser så mysigt ut men helst hadde det fått vara sommar lite till.....Kram/Majsan

CresceNet sa...

Oi, achei seu blog pelo google está bem interessante gostei desse post. Gostaria de falar sobre o CresceNet. O CresceNet é um provedor de internet discada que remunera seus usuários pelo tempo conectado. Exatamente isso que você leu, estão pagando para você conectar. O provedor paga 20 centavos por hora de conexão discada com ligação local para mais de 2100 cidades do Brasil. O CresceNet tem um acelerador de conexão, que deixa sua conexão até 10 vezes mais rápida. Quem utiliza banda larga pode lucrar também, basta se cadastrar no CresceNet e quando for dormir conectar por discada, é possível pagar a ADSL só com o lucro da discada. Nos horários de minuto único o gasto com telefone é mínimo e a remuneração do CresceNet generosa. Se você quiser linkar o CresceNet(www.provedorcrescenet.com) no seu blog eu ficaria agradecido, até mais e sucesso. (If he will be possible add the CresceNet(www.provedorcrescenet.com) in your blogroll I thankful, bye friend).