måndag 22 juni 2015

Loppis förberedelser...

Som synes så är lagår´n full med roliga loppis-saker tills på lördag. Det finns flera små pelarbord, stolar, majolikalampa, kryddservis, kaffekvarn, plåtburkar, hörnskåp-vägg, byråer, skänk, skrivbord, broderade dukar, lampor, glas, porslin, kläder, böcker, rånjärn, struvjärn, krus, hyllor, små korgar, tavlor, brickor, blompedistal, tvättkorgar, smycken, mjukisdjur, speglar & en massa annat...!!

Hoppas på finväré till helgen!

Lördag 27/6
Kl 12-16
Kaffestuga med hembakat.
***LOPPIS***

Nu fortsätter vi att fixa inför lördan. Ma råkes!
Kramelikram
//m

3 kommentarer:

Glaver sa...

å så mycket fint. Det värsta är att jag inte kan komma på lördag då jag jobbar hela helgen:-( Undrar om du kommer ha öppet mer i sommar?
Ha en fin dag och kram från mig

Anonym sa...

Åhh vad mycket fint.... Jag har sett fram emot din loppis väldigt länge.. Men nu när det närmar sig så kan jag inte komma, tyvärr! Är sjuk att se på skänken som du skrev om då jag varit ute efter en sån länge. Men det är bara att fortsätta leta för det mesta ryker nog på lördag antar jag.. Lycka till på lördag!
Ta hand om varann o ha det bra!/ Carola

Linneagården sa...

Hej på Er! Ni får gärna titta förbi en annan dag i sommar. Jag har inga bestämda öppettider utan tar "dan som den kommer". Men det är bara att höra av sig så kan vi ordna så ni får kika. Nu börjar det dra ihop sig inför denna dag.. Kram på er med!
//Madelene