tisdag 19 maj 2009

Majolika lampa & Vit Mårbacka

Uterummet får sig sakta men säkert lite sommar "make-over" för varje dag som går. Vi har satt upp de vita IKEA hissgardinerna & idag köptes 6st gardinstänger, så snart känns det lite mera ombonat i det VITA rummet!!
På Buketten hittade jag en VIT Mårbacka, trodde att de bara fanns i ljusrosa!? men expediten tipsade om denna skönhet. Ikväll (då barnen somnat) ska jag pyssla om blommorna...Korgen är från Dollar Store & ljusstakarna är loppisfynd.En riktig gammal Majolikalampa skulle jag vilja ha i detta rum. Skulle vara så fint & har jag tur så kanske jag finner en i sommar.
Auktion, 1:a, 2:a 3:e Pang!!
Tillsvidare får en enklare lampa lysa över bordet. Den har svärmor köpt på Ellos för ca: 20år sedan, tror jag hon sa!Billigt "blingbling" får glittra i kapp med solen...
T
ack för att Du kikar in här hos mig på LINNEAGÅRDEN i Jämtland.
Ha en fortsatt bra vecka.
Kram /madelene

6 kommentarer:

StrandviksVillan sa...

Tack för att man FÅR kika in :)

Sköt om dig! Kram A-C

STENLYCKA sa...

Så vackert du gjort i ditt uterum.
Jag har också köpt en vit Mårbacka men den får så många gula blad vet inte vad jag gör för fel. Nu har jag planterat ut den i en zinkbytta får se om den gillar utelivet bättre.
Ha det spå gott!
KRAM

Annas skattkammare sa...

Blir superfint med sommar-makeover! =)
Ha en fin helg!
Kram /Anna

Ullis/Leva på landet sa...

Härligt att få fixa till och göra somrigt. Har inte kommit så långt på altanen än eftersom jag är lite rädd att blommorna ska frysa.

Ha en bra helg!
Kram Ullis

Lantligt i stan sa...

Så fint du gjort! Ska leta en vit Mårbacka jag med! Mycket fint har du fyndat på Dollarstore, gillade stegen i föregående inlägg.
Kram Anki

Vitt o Vältummat sa...

Vita pelargonier är jättefina och lampan som du har är också fin. Varför byta ut den?
Ha en bra kväll
Åsa