fredag 17 april 2009

Med risk för att trötta ut Er med denna sekretär, som byter pynt & dekorationer lite väl ofta just nu.......Så visar jag den igen!!
Meeeen.....nytt är att T fick sätta dit en liten tallrikshylla som blev över då han målade om köket förra månaden. Visst kan man ha en tallrikshylla i tv-rummet??


En blandning av gammalt & .....gammalt!!


Ge gärna förslag på vad jag ska ställa på hyllan.



Som Ni kanske vet så håller våran långa korridor/hall på att få sig ett rejält lyft från golv till tak. Nu är trägolvet på plats & ska målas i nästa vecka. Då behöver jag & barnen sova borta, eftersom det luktar ganska starkt & har en lång tork-tid. Sedan ska jag fota & visa hemmets 7:e i ordningen vita rum.....
Här råder ljusterapi, hihi. Hoppas dock att solen kunde visa sig lite mera & att värmen vill komma.
Trevlig helg.
Kramar från mig //madelene

21 kommentarer:

Solsjö - Under en vind sa...

Visst kan man ha tallrikshyllor i andra rum än kök/matrum! Jag har en i matrummet, en i dotterns rum, en i sonens och en i arbetsrummet....Du kan väl ha fina stilleben i som du har? I barnens rum fungerar hyllorna som bokhyllor....kanske du kan ha nån fin inredningsbok i?
Hoppas att du har en skön helg! Här solar jag ansiktet och armarna så mycket det går, idag har det varit kanonväder! Barnen springer runt i shorts och leker, medans mamman sitter nedsjunken i däckstolen...blir andfådd bara av tanken att springa runt....
Ha det gott, kram!

Lillemor i Hummelsta sa...

Tallrikshyllor kan man ha överallt, man måste ju inte ha just tallrikar i dom om man inte vill. Djupet på hyllorna är ju perfekt till att ha småsaker på. Såna som gärna flyttar runt lite och provar nya stillebenkompisar. En bok, eller om man vill nån tallrik, en bricka, ett par muggar. Det finns ju massor av ideer. Jag har tallrikshylla i sovrummet med lite foton, en gammal väckarklocka, några ramar.
Kram Lillemor

Vit Spets sa...

Halloj där!
Visst går det bra att förvara olika böcker & vackra stilleben i vardagsrummet... önskar dig en härlig helg!
//Siv

Mitt hvite hus sa...

Blir aldri lei av dine bilder ...Tallerken hylla kan man ha hvor som helst spør du meg..
Flotte bilder hos deg. Håper du får en fin helg
Klemmer 0)

Kamomilla sa...

Passar perfekt! Verkligen!
Trevlig fredagskväll, hoppas du sitter i v-rummet och njuter av den vackra hyllan just nu!

Lisemoren sa...

Jeg liker så godt den sekretæren din, og ser den gjerne flere ganger, gjør ingentimg å vise noe så fint ofte. Det ble jo veldig fint med hyllen over også. God helg : )

Jenny sa...

Hej M!
Jättefin sekretär! Tallrikshyllan funkar jättebra där även om det är ett tv-rum:)

Ha en jättetrevlig helg,

Kram Jenny

Ingrid sa...

Så fin blogg du har! Hvitt og koselig interiør! :)
God helg!

Huset vid ån sa...

Vilken vacker o underbar blogg du har...jättefin!! Trevlig helg!! Kram Therese

MOONLOVER´S sa...

hejhej
ja nog e det vitt hos er, men det passar så himla bra, sola skin å katta grin i dag=) vi ska snart ut och träna med nico och njuta av solen. M kommer hem i morgon,man börja sakna honom nu. På tisdag blir de stan och tatuering;) en får si om jag ramlar in, kram på dig goknul.

Ragnhild / Wallas Verden sa...

Så mye fint det var her hos deg.

Jeg elsker tallerkenhyllene mine og har mye forskjellig i de.

Såg du hadde en slik jesusstatua som bestemor hadde. Den stod på hyllen hennes uten armer, de var slått av, stakkars:)

Ha en herlig helg

Jonsy sa...

Snygga lantinredningsmagasin skulle jag ställa i tallrikshyllan. Superfint :)

Ullis/Leva på landet sa...

Tycker att det är jättefint som du har gjort. ska bli så kul att se hur er korridor blir. Sak också sätta tänderna i ett nytt projekt så fort jag bara kan.

Ha en fortsatt bra helg!
Kram Ullis

i et lite rødt hus sa...

Tallerkenhyller kan man ha overalt, det har iallfall jeg. Jeg synes det ble kjempe fint hos deg! Jeg har en tallerkenhylle i stua hvor jeg har satt noen innredningsbøker i, da blir det også til at jeg leser de:)
God helg!

Evas sida sa...

Hej! Det blev jättefint tycker jag med tallrikshyllan, den kan du ha var som helst, inte bara i köket. Ha en skön söndag/Eva

StrandviksVillan sa...

Så klart! En tallrikshylla kan man ha var som helst och fylla med vad som helst. I det rummet kanske det kunde passa med några böcker som har vackra omslag?
Jag har fortfarande ingen tallrikshylla men skulle gärna ha såna i barnens rum.

Smycka dig sa...

Hej så fina bilder och din byrå blir spännande att se målad:D

Visst kan man ha hyllor var man vill, det är det udda som berikar inredningen:D

Ha det så bra
kram Lotta

Marie sa...

Hej Madelene!

Alltid så vackra bilder hos dig, du har det så fint! Självklart kan man ha en tallrikshylla även i tv-rummet, jag tycker de passar i alla rum.

Ha en bra vecka!
Kram Marie

hemtrevnad marie sa...

Tycker verkligen att det är jättefint som du har det på hyllan!!
Och vet du...vi satte precis upp ett litet väggskåp i vår sal...jag tror nästan vi pyntat med samma saker, hihi...det är vita kannor, gamla foton och vita handdukar där också...över TV:n, haha...tror att jag ska ställa dit några vita koppar och fat också....visst kan man ha vad man vill i TV rum!
Fast jag ska tyvärr inte behålla mitt skåp utan det läggs ut på hemsidan , jag behövde bara ett ställe att hänga upp det för fotografering, fast det blev så bra så jag kanske ångrar mig, hihi!
ha en fin vecka!
kram

n o r d i n g å r d e n sa...

Ha, ha, "blandning av gammalt & ...gammalt" : ) Du har så fint och va vackert med tallrikshyllan där, klart man kan ha en sån i rummet och tips på saker behöver du inte, det var skitfint som det var! Jag var in till Röda korset i Ö-sund, där fanns en ganska fin vit skåp/byrå/skänk till rimligt pris...i fall du har vägrana förbi snart: ) Mari.

Domus Dulcis Domus sa...

Tack för en upplyftande kommentar! Passade på att kika in hos dig, du har ett vackert hem... Förstår inte hur alla lyckas få till det, själv har jag många visioner men att få dem till verklighet är en annan sak. // Ulrika