torsdag 31 december 2015

Vi önskar Dig ett Gott slut på 2015 samt ett Gott Nytt År 2016.

Många många varma goa KRAMAR från mig & "mina" på Linneagården.


onsdag 23 december 2015

Dan före doppare dan...



NU ÄR DET JUL HÄR I VÅRT HUS!
Idag har vi fixat det sista inför julafton som vi firar här med "tjocka" släkten. Julgranen är klädd & klapparna ligger under granen. Barnen är där & kikar, gissar & önskar... Tycker själv det är lite "spännande"..
Jag dukade långbord i köket, så alla får plats... Vi spelar bingolott & har uppesittarkväll...I morgon är det ju faktiskt Julafton 2015..
Puss och Kram
/m

fredag 18 december 2015

Kikar in för att önska Dig en fin fredagskväll!
Det är Jul-rusch i stugan....Ses snart...
//m

måndag 14 december 2015

ÄLSKADE BARN...

Jag är så lyckligt lottad som vunnit högsta vinsten i livet! Nämligen i 3st underbara barn. Brukar sällan lägga ut så mkt personliga texter & bilder på dem/mig eller sambon, men idag vill jag gärna dela ett inlägg från Youtube på våran ÄLSKADE DOTTER FANNY som sjunger så vackert!
(dessvärre är jag usel på att filma, vilket syns i detta klipp:)

Vi är ett folk med Fanny Henriksson

(musiken är satt av Thomas Nilsson i Strömsund)


Varma Kramar i vinterkylan (-19)
//m




torsdag 10 december 2015

J U L

 För några år sedan köpte jag denna JUL ljusstake som är i betong & 25cm höga. Har sökt på nätet efter liknande, men de verkar vara svåra att få tag på. Dessa är ialf ett av mina favorit-pynt!

På 1.a advent kom min sambo hem med en adventsgran i en fin kruka, till mig. Jag är inte så bortskämd med blommor, under årens lopp. Men den senaste månaden har han överraskat mig 2ggr! 
Glad, Glad!
Vi har varit tillsammans i 16 år, med upp & nedgångar,,så som det är i ett förhållande. Jag kanske inte är den absolut lättaste att leva med, då det kan vara full fart ena stunden & i nästa är jag helt energilös. Har märkt att det även yttrar sig på min blogg, hehe.. 
Tack för att Ni, mina bloggläsare kikar in här trots att det är ojämnt emellan blogginläggen. Tack oxå till min Kära familj, släktingar, vänner & bekanta, som finns i min närhet.

Stora Varma Kramar.
Nu ska jag ta tag i lussebaket!
(Adventsblomman+kruka finns på Interflora i Strömsund)
//m

tisdag 1 december 2015

DECEMBER





Vinter´n är här.....mysiga December och barnen fick öppna 1:a luckan/paketet i den hemma-gjorda adventskalender´n. De får ett juligt "uppdrag" varje dag, ända fram till julafton. Idag ska de få spritsa pepparkakshuset tillsammans, då de kommer hem från skolan! Så jag har nyss monterat ihop en färdig sats.
Annars upplever jag att dagarna går relativt snabbt, emellan arbete, vardagssysslor och julpyntning av hemmet. I köket har jag valt vitt med lite röda detaljer, såsom kuddar & kökshanddukar. Spelar julmusik på spotify & bara myser...

En STOR KRAM till Alla som kom till oss på Linneagårdens Julmys den 21/11. Det var en vacker vit vinterdag, men en aning kallt -15. Men ni var många som trotsade kylan & "loppade loss" i loppisen, fyndade i friggeboden, fikade å drack glögg i lillstugan, samt köpte lotter & tävlade om en julklapp. Tycker det blev en härlig start på advent & julen! 

Julskyltningen på "Flata"/byn har vi oxå hunnit varit på. Dotterns klass stod & sålde en massa godsaker på "Hempan" tillsammans med många andra knallar. Mina flickor uppträdde med julsånger på fiket Saga. Syrran var här med sin familj och vi strosade runt på byn & tittade på de fint skyltade skyltfönstren som butikerna hade. Där kunde man rösta & vinna! Sonen har röstat på blomsteraffären för att de hade fina fårfällar (gulle-han) och blev dragen som vinnare. MEN....just då var vi inne i en annan butik & missade tiden med 3 MINUTER....så han "förlorade" 1000kr...Gissa om han var ledsen då vi kom hem... Men jag tror att köpmannaföreningen skulle fixa ett tröstpris till honom ialf.

Blev mycké text idag!
KRAMAR TILL DEJ!!
//m