måndag 7 september 2015


Godmorgon!
Det är inte alltid jag är uppe med tuppen, inte.... 
Ska strax väcka barnen med lite god frukost, som blir framför tv:n, innan de åker iväg till skolan. Sedan ska jag lyxa mig med att få en avslappnande ryggmassage hos min duktiga massör! Jag brukar försöka "unna" mig de några gånger om året.

I helgen samlades jag & några kompisar för att äta kräftor. Det har blivit en tradition att vi gör det. Är inte alltid så lätt att hitta en lämplig kväll, då vi alla jobbar inom vården & ob-tid. Visst är det roligt att träffas, äta & prata om allt mellan himmel & jord.
De är så gulliga allihopa & med mig hem fick jag ett sött hjärta i plåt & en ljuvligt doftande ljus.

Varma Kramar
//m


fredag 4 september 2015

Friggebod Före-Efter & LOPPIS ÖPPET

Förra sommaren köpte vi en liten friggebod som vi ställde bredvid "lillstugan" Då var den svart med vita "krussidulliga" foder. Nu har T målat friggeboden röd & satt nytt foder i stil med våra övriga hus.
Tycker absolut att det blev mycket bättre nu! Vad tycker du?




LINNEAGÅRDENS LOPPIS ÖPPEN!
Lördag 5/9
Kl 12-15
Än finns det många fina fynd i lagår´n & i friggeboden. 
Välkomna!

tisdag 1 september 2015

September, Färgsprakande matta och Psykoterapeut...






Ja, då var en av mina favoritmånader här, ljuvliga
S E P T E M B E R
Jag har inga problem med mörkret som kommer allt tidigare på eftermiddagen, utan ser det bara som en mysig stund att ta vara på. Jag tänder gärna ljus & läser en massa spännande böcker...
Vet att många inte alls upplever hösten positiv, utan känner kanske en lättare ångest osv. Det är någonting jag har full förståelse för.
Jag är inte den som pratar "hej vilt" om mig själv för allt & alla. 
Men jag vill berätta för Er -mina läsare, att jag sedan en längre tid (1år) har gått & går hos en psykoterapeut för att kunna förstå mig själv. 
Finns många frågetecken runt hur man känner, tänker, handlar & är som människa. Detta får jag hjälp med & är djupt Tacksam för det!
*******************************
Hur som helst... Jag har satt upp ett beige drapperi & lagt på en hejdundrande färgsprakande matta i vardagsrummet.. Nu blev det extra ombonat & mysigt där.
Virkade plädar finns i soffan & i den gamla gungstolen. Mellandottern har just lärt sig att sticka & hennes stickning ligger framme i väntan på att hon ska komma hem från skolan.

Idag har de önskat enchiladas & sallad till middag & det ska vi äta så snart jag kommer tillbaka från Strömsund. Ska göra lite ärenden, samt gå på samtal. 
Känns som en givande tisdag!

Fridens liljor.
//m