torsdag 16 februari 2012

Godmorgon

(svart dubbelsäng från IKEA)(målad skylt med vacker text)(aj, aj, en spricka i kärleks-stenen...måste åtgärdas!)

God morgon!

Någon morgonpigg människa har jag aldrig varit & kommer nog aldrig att bli heller. Jag är gärna uppe sent på kvällen & tar helst lite extra sovmorgon dagen därpå, om det passar. Visst är det lite lättare att kliva upp då solen lyser in förstås!

Vårat sovrum har jag inte visat många gånger här på bloggen & det är med avsikt. Tycker kanske det känns lite privat... Hos oss får barnen leka i varje rum & vrå, men inte i sovrummet.

Vi har 3 st målade (vita) väggar & en med liggande brädor/panel.

Rummet går i svart/vita färger.....-ungefär som livet kan kännas göra ibland!
Ha en bra torsdag. //madelene

tisdag 14 februari 2012

TILL ALLA HJÄRTAN...

Hjärtan till Alla!
Visserligen är det inte så många hembakade muffins-hjärtan på bilden....
Men jag tänker på ALLA mina nära & Kära idag!
Tycker så mycket om Er!
//madelene

måndag 13 februari 2012

ETT POSITIVT ÅR

Har upptäckt en givande tidning att läsa (som inte handlar om inredning) Det är Leva PS! Kanske är det att jag blivit ett år äldre, som gör att jag tycker den är bra, haha. Jag har en kalender för 2012 "Ett år av personlig utveckling" som man kan köpa via den tidningen. För varje månad finns bla tips & tänkvärda ting... Nu i februari så försöker jag planera in "energikickar" som jag mår bra av....Med andra ord: stunder av flow... Har flera små/stora saker att se fram emot i veckan. Bl.a körsång, massage, Östersunds resa, tid hos frissan & gemensam middag med min familj osv. Hoppas DU oxå har något att se fram emot under v.7.
Ses snart!

söndag 12 februari 2012

PORSLINS SKÄRBRÄDA

Av min syster har jag fått den fina porslinsskärbrädan & den härliga boken KÄRLEK OLIVER OCH TIMJAN. Massor med mumsiga recept & bilder... Mat för välbefinnande. Idag lagade jag å yngsta dottern lax till middag. Vi bjöd "momma" som hade åkt längdskidor med äldsta tjejen Duktiga dom!

Varför blir det stort mellanrum mellan texten då jag entrar ner..??

Blir inte fint, tycker jag...

Ha en fortsatt trevlig kväll.

fredag 3 februari 2012

GÄSTRUM

Fredag idag, härligt! Den här helgen är jag & T lediga tillsammans. Annars jobbar vi "om" varandra då vi har mycket kvällar/nätter/helger. Vi har inget speciellt inplanerat, vilket kan vara ganska skönt. Om det blir lite varmare ute, så får jag väl hänga med familjen på en liten skoter-tur. Hade dock -35 i morse...

Som bilderna visar så är gästrummet i källaren klart. Kanske (troligen) kommer jag att ändra med sängöverkast osv. då jag hittar "det rätta". De flesta möbler har vi ropat in på auktion eller köpt på Blocket. Den avlutade stolen är så charmig & det står en till i andra hörnet (ej på bild)Väggarna är panelskivor & golvet är vitlaserat ask "klickgolv". Rummet har vi förrut använt till förvaring av ALLT man (jag) samlar på sig... Vi rensar & röjer. Jag har läst en del böcker med feng shui & en blogg som ger inspiration är Harmoni i hemmet


Ha det bra i vinterkylan! //madelene

torsdag 2 februari 2012

LOPPISFYND 2012

Välkommen 2012.
Då har hela januari svept förbi & jag tror jag måste "stanna upp" och invänta själen...! Men i helgen var familjen i Ö-sund för att bla handla golv å panel till gästrummet. (T redan har redan satt panelen, lagt golvet & målat allt...bilder kommer i morgon) Var även på loppis & fyndade ännu en sockerkaksform i stengods, från Frostvikens Keramik i Häggnäset. Det blir jättefina & goda sockerkakor då man bakar i dom!

Ikväll är det säsongs start för lyxfällan som jag ska kika på. Passar bra att mysa i soffan, då det är minus 27 grader ute just nu. Kanske slinker lite sockerkaka ner oxå. Ses i morgon då!