torsdag 24 juni 2010

TREVLIG MIDSOMMAR!

Dator´n är fortfarande hos doktorn....

Jag återkommer så fort den é kry igen!

HA EN JÄTTEFIN HELG ALLA

& TACK FÖR ATT DU KIKAR IN!
//madelene

tisdag 15 juni 2010

Vi har satt in ett extra bord i uterummet, så att vi alla ryms att äta & fika tillsammans. Det lilla slagbordet med två klaffar var avlutat förut, men har målats lite slarvigt i vitt.





Den "virkade" pläden är köpt på H&M nyligen.



Här är skönt att sitta & bläddra i en bra inredningstidning & samtidigt kunna höra barnen som leker ute hela dagarna nu. Skönt med sommarlov!



Ett runt kryssbord som jag gillar så mycket. Lampan är oxå en "favvo", liksom hela uterummet. Här "andas" sommar.



Vi bor ju nästan ett stenkast från denna lilla tjärn. Fanny fick ett kastspö på examen & provade lyckan. Gissa om vi alla blev överraskade då hon drog upp en (läskig) gädda på 5kg!! Tyvär hade vi inte kameran med då. Men lillebror fick på kvällen en lite mindre fisk. Se så stolt han är!
Nu är jag påväg till en gó vän, hon skall ge mig en ansiktsbehandling....å så härligt.
Ha det så fint & ta vara på junis sommarkvällar.
//madelene

tisdag 8 juni 2010

I söndags efter jag hade jobbat klart så åkte vi på en liten tripp till min mormor. Hon har sitt barndomshem i en by mitt i urskogen! På vägen dit var det loppis & jag köpte ett vitt litet fat, sockerskål, samt en rolig gammal "drag"-lampa som ska sättas upp i våran lillstuga. Varken lampan eller stugan finns med på bild...



När vi kom fram så bjöd "gamm-momma" på sockerkaka, grädde & rå-rörda jordgubbar. Smaskigt & somrigt, -dock är det ingen sommarvärme än...
Sedan plockade barnen & jag varsin stor bukett med Gullvivor.



Nu håller jag tummarna för att det ska bli varmt & fint tills på fredag. Tänker på alla som tar examen! Min lillebror går ut 9:an, stora killen.
Fanny går ut 1:a klass & hon har köpt turkosa kläder till avslutningen & på torsdag så ska hon till frissan & göra matchande turkosa flätor i håret. Själv tänker jag nog bli blondin igen...tror jag!
Utlottningen fortsätter ett tag till, så kolla inlägget nedan om du vill vá mé!
//madelene