måndag 31 maj 2010

Hej!
Det var ett tag sedan förra inlägget...
Men jag har bla varit med mina barn, mamma & mormor i stugan, som vi har i Skellefteå-trakten. Vi gjorde sommarfint ute & inne + att jag (givetvis) slank in på loppis & hittade lite "ny-gamla" fina saker.
Så nu har jag rensat lite & lämnat in på "byns" loppis. Den är absolut värd att besöka i sommar, om du har vägarna förbi!



Värmen var här i några dagar, sedan kom en masssssa regn & kyla. Men idag tittade solen fram igen & jag passade på att plantera lite pellisar.
Mårbackan fick en sopp-skål som kruka.
*************************************************
En liten enkel UTLOTTNING:



Vi får väl hoppas att det blir en toppen varm, skön & fin sommar, så man kan äta massor av glass! Om du skulle vilja vinna dessa (nya i förp) 4st glass-skålar + skedar i turkos plast, så skriv bara en liten kommentar här nedan, eller maila mig, så är du med i min lilla utlottning!
Eftersom jag är en tidsoptimist, & kan ha lite svårt med tider, så håller utlottningen på tills.............på obestämd tid!!
ALLA får vara med såklart!
*************************************************





Nu vill jag ha blommor ute, inne, i lillstugan, -ja överallt! Jag köper några i taget, känns billigare då.... Pellargonerna som jag försökt övervinrat....är inte så vackra, haha!
I "växthuset" som står på verandan, har jag ställt några (ny inköpta) pellargoner. Blomställningen fanns förrut att köpa på Rusta.
Nu väntar disk, tvätt & mina barn på lite uppmärksamhet. Sambon kommer hem ikväll & då ska vi se en film. Känns som en bra avslutning på en vanlig måndag.
Ha det gott ALLA & var som sagt gärna med i utlottningen.
//madelene

tisdag 11 maj 2010

Ernst Kirchsteiger inspirerar...



I måndags hade jag, mamma & min syster en härlig & intensiv shoppingdag tillsammans i Östersund. (Nästa gång jag besöker systeryster ska jag ta med kameran. Hon har såååå himlans fint. Hemmet skulle platsa i vilket inredningsmagasin som helst.)
Tillbaka: Jag köpte blåa inredningsdetaljer till köket, såsom kuddar, stolsdynor, mattor. Egentligen är blå inte alls en färg som jag gillar, men.....blev väldigt förtjust i de blå-blommiga kuddarna som Ernst inredde med i sommras. Så nu får jag tillfälle att använda mitt blå/vita porslin som jag ropat in under åren på auktionerna jag besökt!!



Fluffiga myskuddar med somrigt mönster, finns på Åhlens.



Skulle "bara" köpa dimmers till kökslamporna på Claes Olssons, men då hittade jag denna söta lampa där. Pris 249-







Istället för en vanlig blomma, har jag satt ner en stor Rosmarin. Bara att knipsa av en bit till maten!
Idag tror jag att vi tillagar öring i ugn , de é gott! (Tur att pappa fiskar åt oss ibland.)
Nu önskar jag Dig en fortsatt fin vecka.
Snart firar min blogg en massa år....så en liten tävling/utlottning é på G inom kort!
Kram //madelene