fredag 21 augusti 2009

Hemvävda draperier...



Det börjar gå mot lite mörkare årstid & jag känner ett behov av att "boa-in" mig. Det känns lite extra mysigt att ha sovrummet bakom ett par hemvävda draperier som går i höstens färger. Dom är faktiskt fyndade här i Lövberga för 60kr!! på byns loppis.
(Den håller öppet lördag/söndag kl. 12-16 året ut, på "skolan")


(Suddiga kvällsbilder...)



Är osäker på vad just detta väveri kallas... Någon som sitter inne med den kunskapen kanske?
Jag "ropade" i våras in ett par vävda vackra Skåne-längder på Tradera (500kr), men när de kom så var de blå/gröna....trodde de skulle vara grå/svarta...! De får nog ta plats i lillstugan som står på våran gård.



Jag har haft ledig tid från bloggandet ett tag nu & samtidigt var kameran på reparation. Så nu får man se hur länge man stannar & kameran pallar, hihi.
Tack goa Ni som har skrivit & skriver till mig. Jag försöker göra små besök lite då & då.
Den 22/8 så ska jag vara på loppisen, kom & gör lite fynd vett ja!!
Kramiz & Godnatt
//madelene

lördag 1 augusti 2009

Svart loppisfynd...



I sommar har jag inte varit på många loppisar, -vete katten vad som hänt, hihi. Men idag åkte jag & barnen på kvarters-loppis & då fann jag denna svarta långa spegel med de "rätta nötningarna"!
Den har vackert slipat spegelglas, dock jättesvårt att fota.



Tror att det svarta loppisfyndet för femti spänn får ta plats någonstans i vårat sovrum. Vi har även lite andra svarta detaljer där.
(Lät nästan lite läskigt, haha...!!!)
Det finns väl ett talesätt som säger: "En sak in, -En sak ut"
Så ikväll gjorde jag slag i saken & har lade ut några gamla möbler på Blocket till försäljning. Ett månbord bla. Hoppas det finner ett nytt hem snart!
Det är ju sommar.....även om det regnar alldeles för mycket så spenderar jag inte lika mycket tid vid datorn. Därför blir det inte så många hälsningar (& nya inlägg) till Er bloggerskor som är så gulliga & skriver här inne hos mig. Läser ALLA komentarer såklart & är Jätteglada för dom! Får kika in till er när tid finnes.
Ha nu en fortsatt skön sommar & vi ses när vi ses....
//madelene